Ted & Gustaf - nu med extra Thomas!

This article was migrated from an older iteration of our website, and it could deviate in design and functionality.


Imorse promenerade vi med extra lätta steg till kontoret – idag är nämligen Thomas Krantz första dag! Vi har sett fram emot (eller snarare längtat) efter att få börja att jobba ihop!

Estimated read time : 2 minutes

Jump to

Förr i tiden

Thomas har jobbat med systemutveckling inom många olika områden - allt från att vara med och bygga sökmotorn AltaVista (någon som minns den?) till att bygga routingsystem för Telenordias modemhallar, som vi använde för att komma åt internet i mitten av 90-talet. :)

Nu för tiden

Thomas är certifierad EPiServer-utvecklare och är den av oss som har jobbat allra längst med EPiServer (han känner till versioner som vi andra bara har hört historier om).

Thomas breda erfarenhet av olika teknikplattformar och tillämpningsområden gör honom extra spännande att jobba med – och att lära av!

Framtiden

Vi har haft turen att få jobba tillsammans med intressanta företag och spännande projekt, och det verkar (lyckligtvis) som att den trenden håller i sig.

I vårt arbete framåt blir Thomas enormt viktig – både för arbetsglädjen, uppfinningsrikedomen och kvaliteten i det vi gör.

Nu kan vi knappt vänta de två veckor som återstår till nästa tillskott ansluter...

Ted Nyberg, Gustaf Lindqvist och Thomas Krantz